Direct Beginnen

Direct beginnen met beleggen.

U wilt beginnen met beleggen. Dit is een zeer verstandige keuze! Voor het beleggen in aandelen, grondstoffen, obligaties, valuta, cfd’s en beleggingsfondsen maakt u gebruik van een broker. Met het account dat u op een simpele manier binnen een paar minute aanmaakt, kunt u direct nationale en internationale aandelen en andere beleggingsinstrumenten verhandelen. Direct vanaf uw eigen computer, laptop, tablet of smartphone en in uw eigen tijd!

Waarom beginnen met beleggen?

U heeft de keuze gemaakt om te gaan beginnen met beleggen. Natuurlijk wilt u dit op een slimme en veilige manier doen. Online beleggen is ideaal voor mensen die meer willen dan sparen, kansen zien in de markt op korte termijn en lange termijn en zelf willen bepalen hoe actief ze willen beleggen en met welke aandelen ze handelen. Online beleggen biedt voor mensen zoals u een gebruiksvriendelijke manier van beleggen met veel vrijheid.

Stappenplan voor beleggen

Wilt u beginnen met beleggen en aandelen kopen? Volg dan ons stappenplan. Met de onderstaande 4 eenvoudige stappen kunt u direct en veilig starten met het kopen van uw eerste aandelen.

1. Kies een online broker. Wij adviseren Plus500: open hier een gratis beleggingsrekening
2. Bepaal of je wil handelen met echt geld of eerst wil oefenen.
3. Vul je e-mailadres in en kies een wachtwoord. Bevestig vervolgens je e-mailadres.
4. Verifieer simpel je account met je mobiele telefoonnummer.
5. Kies een aandeel uit het overzicht en klik op ‘kopen’. Gefeliciteerd met je eerste aankoop!

GRATIS ACCOUNT OPENEN  MEER INFORMATIE

Waarom Plus500?

Plus500 is een online broker die beursgenoteerd is op de AIM-afdeling in London. Het handelsplatform is beschikbaar in het Nederlands en biedt Nederlandse beleggingsproducten aan. Plus500 UK LTD wordt gereguleerd door de Financial Conduct Authority in Engeland en Plus500 CY LTD door de Securities and Exchange Commission in Cyprus.

Dit maakt Plus500 één van de veiligste en meest populaire brokers voor beleggers. De uitgebreide mogelijkheden en service maken het ideaal voor de beginnende en ervaren belegger.