Cursus Beleggen

Welkom bij de cursus beleggen voor beginners. In de komende 15 minuten leert u alles wat u moet weten over online beleggen, ook wel CFD beleggen genoemd. CFD beleggen is een manier van beleggen die ontzettend populair aan het worden is en vele voordelen kent ten opzichte van traditioneel beleggen.

Een cursus beleggen is voor veel mensen geen overbodige luxe. Niet iedereen is namelijk een natuurtalent in beleggen. Maar alles valt te leren! U zult snel merken dat online beleggen interessante voordelen met zich meebrengt die je vrijwel niet vindt bij traditioneel beleggen.

Een goede belegger weet waar hij mee bezig is. Het is daarom verstandig om eerst een cursus beleggen te volgen. Bovendien leer je tijdens een beleggingscursus zaken waar je anders niet snel achter komt.

Wij maakten een online cursus bestaande uit verschillende hoofdstukken, waarin u snel de basis van het beleggen leert. Deze cursus is samengesteld door ervaren beleggers en gratis te volgen voor u.

Tijdens onze cursus beleggen leert u de absolute basis van het beleggen. U ontdekt de belangrijkste begrippen, succesvolle strategieën en handige tips om de risico’s te beperken. Bovendien laten wij zien wat de meest voorkomende fouten zijn die beginnende beleggers maken, zodat u die niet meer hoeft te maken.

Gedurende deze cursus zullen wij de volgende zaken bij u introduceren en zult u de kennis hebben om:

 • Zelf te beleggen in uw favoriete beleggingsinstrumenten
 • Beslissingen te maken op basis van de kansen op de markt
 • Risico’s in te schatten en deze te beperken tijdens het handelen
 • Te handelen via een platform bij een veilige online broker

Inhoud van de Cursus

 1. Hoofdstuk 1: Introductie
  Hoe werkt de beurs en welke verschillende beleggingsproducten kennen we?
 2. Hoofdstuk 2: Wat is CFD beleggen en hoe werkt het?
  Hoe werkt deze populaire manier van beleggen en wat zijn de voordelen.
 3. Hoofdstuk 3: Hoe maak je winst met beleggen?
  Praktijkvoorbeeld – Wat is het perfecte moment om bepaalde beleggingsproducten te kopen en te verkopen?
 4. Hoofdstuk 4: Risicobeheersing en handige tips
  Beleggen brengt risico’s met zich mee. Hoe verklein je die risico’s?
 5. Hoofdstuk 5: Starten met beleggen
  Hoe ga je aan de slag? Wat moet je in de gaten houden tijdens het handelen op de beurs?

Interactief oefenen tijdens de cursus

U kunt eerst de volledige cursus doorlopen om vervolgens uw kennis in de praktijk te brengen. Wij zullen na de cursus in een paar simpele stappen uitleggen hoe u direct kunt beginnen met beleggen. Het is namelijk mogelijk om eerst te oefenen met een demo account, waar u met fictief geld en zonder enig risico kunt beginnen met handelen. Hiervoor heeft u een online beleggingsprogramma nodig, welke u via Beursplein.info gratis kunt aanmaken. Wanneer u wilt overstappen naar echt geld kan dit direct binnen hetzelfde account. Op die manier belegt u met een voorsprong!

U kunt er ook voor kiezen om alvast het demo account te openen zodat u tijdens de cursus direct interactief mee kunt doen met de theorie. Een foutje maken is dan geen enkel probleem omdat u met fictief geld zult handelen! Download hier het gratis beleggingsprogramma.
 

BEGIN MET DE CURSUS